1/6

Svøm bekymringsløst med 35 års bassenggaranti!

Uansett hvilken bassengmodell du velger fra PoolKungen, gir vi hele trettifem års*
fabrikkgaranti på bassengrammen. Så svøm bekymringsløst med oss!

Et trygt bassengeierskap

PoolKungen gir deg ytterlige trygghet gjennom bassengrammenes fabrikkgaranti på hele 35 år*.

At bassengrammen holder er det viktigste når man har basseng. Denne garantien er akkurat det den gir seg ut for å være. Hvis noe skulle skje eller gå galt med bassengrammen din som kan knyttes til materialfeil, erstattes virkelig det feilaktige materialet med nytt. Dette i hele 35 år*.

Å forankre garantien hos fabrikken gir kunden trygghet, og garantien gjelder også hvis PoolKungen (usannsynlig nok) ikke skulle befinne seg på markedet lenger.

* 20 år på rektangulær ramme i galvanisert metall 
* 5 års garanti på Easy Pool 
* Gjelder ikke glassfiberbasseng, Styropor og Thermo

Garanti eller utvidet reklamasjonsrett, 
hva er best?

Forbrukerloven gir deg som kunde en beskyttelse som ikke kan unngås av noe selskap. Enkelte bassengselskaper utvider reklamasjonsretten til 20 eller 30 år, men det som betyr noe er hva slags beskyttelse dette gir deg som kunde. En rett til å klage gir deg ikke noen garanti for at du får erstatning ved skade.

Hvis leverandøren gir garanti, er dette en sterkere forbrukerrettslig beskyttelse enn hvis leverandøren gir reklamasjonsrett (forbrukerlovens vilkår etter 6 måneder). En påstand om f.eks. feil på varen er vanligvis ikke nok til å få medhold i en reklamasjonssak. Hvis selger mener det ikke er feil på varen, må kunden komme med bevis som støtter kundens sak. Man pleier å si at det er den som påstår noe som har bevisbyrden. Reklamasjonsrett er derfor på ingen måte det samme som garanti.