BASSENGKONGENS BASSENGRAMME
HOLDER ABSOLUTT HØYESTE KLASSE!

Våre bassengrammer har en fantastisk kvalitet inntil hver minste detalj. Du kan føle deg trygg og sikker på våre bassengkonstruksjoner da vi kan gi de beste garantiene i hele svømmebassengbransjen!

Bassengramme standard og over bakken

Svenskprodusert av galvanisert stål. Veggpartiene består av en tykk valmgalvanisert plate av høyeste kvalitet. Forsterket med 9 cm brede kantforsterkninger rundt i kombinasjon med en topp- og bunnprofil av ekstremt kraftige dimensjoner er dette markedets sterkeste stålramme uavhengig av om den monteres nedgravd eller over bakken. 

Takket være den solide rammen trengs det ingen ekstra avstivning rundt bassenget på standard bassengramme. Siden ingen ekstra avstiving er nødvendig holder det at bassenghullet graves 0,5 m større på hver side av standardrammen. Monteringen kan utføres på en seng av komprimert steinstøv alternativt på en støpt bunnplate (krav på støpt bunnplate for basseng over bakken).


Bassengramme Miljøbasseng

Er laget av resirkulert polyetylen som har en forventet levetid på bakken i flere hundre år. Takket være den solide rammen trengs det ingen ekstra avstivning rundt bassenget. Siden ingen ekstra avstiving er nødvendig holder det at bassenghullet graves 0,5 m større på hver side av bassengrammen.
Dette gjør det billigere å grave, frakte bort og etterfylle rundt bassenget i forhold til andre bassengkonstruksjoner. Dette sparer mange gode slanter! 

Bassengets veggpartier er enkle å montere og monteringen kan utføres på en seng av komprimert steinstøv alternativt på en støpt bunnplate.

Bassengramme Thermo & Styropor

Thermo og styropor er bassengrammer som kan bygges på i en rekke ulike størrelser og dybder. Rammene består av polystyrenblokker som er enkle å sette sammen, armere og fylle med betong. Styroporblokken har en ekstra hard innside som gjør at man slipper å forsterke bassengveggene innvendig med løse avstivningsplater, noe som er nødvendig på Thermo-blokken. Avstivningsplater er inkludert i bassengpakken.

Den stabile konstruksjonen av betong gjør at bassenget kan stå helt fritt, helt eller delvis nedgravd. Av den grunn er de egnet for tomter flest. Bassenghullet graves kun 0,5 m større enn rundt bassenget. Montering på en støpt plate er å foretrekke, men det går også fint å montere blokken på en seng av steinstøv når bassenget er helt nedgravd om det ønskes.

Bassengramme Rund, Åtte og Oval 

Bassengrammen til de runde, åtteformede og ovale bassengene er fremstilt av galvaniserte stålplater og overflatebehandlet i henhold til høyeste industristandarder med beskyttelseslag og polyester noe som gjør den ekstra bestandig. Dette gjør at vi kan tilby 35 års garanti også på denne bassengrammen. 

Når det graves ut til et platebasseng må hullet bare gjøres 20 cm større enn bassenget rundt. Dette mellomrommet blir deretter fylt med tørrblandet betong (magerbetong), noe som betyr at bassenget kan motstå ensidige bakketrykk uten problemer ved en evt. tømming. Monteringen kan utføres på en seng av komprimert steinstøv eller en støpt bunnplate.