Rektangulært basseng - en klassiker!

Rektangulære basseng fins i valgfri størrelse i halvmeters trinn på 0,5 meter. Bassenget er 1,5 meter dypt, noe som gir en ideell badedybde på 1,4 meter. Velg mellom flere rammer; Standard, Over bakken, Miljøbasseng, Thermo och Styropor.

Rektangulært basseng 
- Sveriges mest solgte basseng!

Rektangulært basseng er en vakker klassiker og kan leveres i valgfri størrelse i trinn på 0,5 meter og med tre ulike typer ramme: standard bassengramme, over bakken og miljøbasseng.

Miljøbassengets ramme er laget av resirkulert polyeten og har en holdbarhet på flere hundre år. De svenskproduserte standard bassengrammene og bassengrammene for over bakken lages av galvanisert metall og er markedets kraftigste stålramme i sitt slag.

Siden rammene er så kraftige behøver de ikke støttes med støtteben, noe som er vanlig for billigere løsninger. Siden det ikke er nødvendig med støtteben, kan utgravningshullet være mindre, og her sparer du mye penger ved utgraving, bortkjøring og etterfylling.

Kraftige kvalitetsrammer!

Vi er stolte av å kunne gi deg en av markedets beste garantier på våre bassengrammer. På de rektangulære miljøbassengene gir vi hele 35 års garanti samt 20 års garanti på standardrammer og rammer over bakken i galvaniserte metallplater.

Rektangulære basseng er 1,5 meter dype, noe som gir en ideellt badedybde på ca. 1,4 meter. Prisene du finner under menyen Priser gjelder komplett bassengpakke med basseng og standardutrustning.

Bassengpakken inneholder at du trenger til bassenget ditt, men vi har også mer tilbehør for deg som ønsker det lille ekstra.

Bassengrammen kan monteres på to måter, enten på et underlag av pakket steinmel eller på en støpt bunnplate.