Basseng og swimmingpool i 4 forskjellige former

Vi har flere bassengmodeller å velge mellom og fire ulike former; rundt swimming pool, ovalt swimmingpool, rektangulært swimmingpool og åtteformet swimmingpool. Vi kan også gjøre spesialtilpasninger for svømmebasseng etter ditt ønske. 
For de som bygger selv har vi komplette bassengpakker med instruksjoner og telefonsupport 5 dager i uken.

Rektangulære swimmingpool

Vårt rektangulære swimming pool er en vakker klassiker og kan fås i valgfri størrelse i trinn på 0,5 meter. Velg mellom tre ulike bassengrammer med garanti opp til 35 år! Nytt i år er det rektangulære bassenget som kan monteres over bakken. Perfekt for deg med skrånende tomt.

Åtteformede swimmingpool

Vårt åtteformede swimming pool våre gir mye basseng for pengene. Lekkert formet i stor skala, men med liten prislapp. Vår åtteformede bassengramme er markedets mest solide og kan stå helt av seg selv. Kvalitet i verdensklasse gjør at vi kan gi 35 års garanti.

Ovale swimmingpool

Ovale svømmebasseng er pene med sine myke former. Akkurat som de åtteformede og runde bassengene våre har den ramme i ekstremt høy kvalitet som er laget i henhold til strengeste industristandard. 35 års garanti gir bekymringsfritt eierskap av bassenget i mange år fremover.

Runde swimmingpool

De runde bassengene våre passer i alle hager. De finnes i 20 forskjellige størrelser. Enestående kvalitet og høyeste industristandard gjør at vi kan gi markedets lengte garanti på de runde bassengrammene, 35 år. Bassenget skal være en glede for alle, generasjon etter generasjon.

Andre Basseng


Glassfiberbasseng
Glassfiberbassengene våre er enkle å montere. Leveres i et enkelt stykke til tomtegrensen din.

Premium Pool
For den som ikke nøyer seg med standard swimming pool, men vil bygge noe helt unikt, har vi Premium Pool. Bare fantasien kan sette grenser når det gjelder Premium Pool.

Offentlige basseng
Offentlige basseng for babysvømming, campingplasser, herregårder, hotell og lignende er noe vi har spesialisert oss på.